Werk als baliemedewerker bij sauna

June 24, 2020 by No Comments

Ik zal mij Eerst even voorstellen, ik ben Eva 27 jaar donkerblond haar tot iets over de schouders 170 lang 65 kg cup c borsten en ik ben getrouwd. Ik werkte als receptioniste maar zoals bij veel bedrijven worden die er uit geknikkerd, dus de banen lagen ook niet voor het oprapen maar we waren wel gewend aan 2 lonen en 2 keer per jaar op vakantie te gaan en ik wilde er ook wel mooi bij blijven lopen. Kortom mijn man Wim (28) begon ook al wat te mokken dat ik wat beter mijn best moest doen om werk te krijgen. De spanning tussen ons liep op, ook al door dat ons seksleven weinig meer voorstelde omdat meneer zo nodig in het eerste elftal van zijn voetbalclub moest spellen 2 keer per week trainen en de hele zaterdag op het sportpark hing. S,avonds was hij meestal moe en viel gelijk in slaap. Ik zag een advertentie in de krant gezocht receptioniste bij een sauna complex en zei dat tegen Wim, die zei gelijk dat ga je niet doen bij die naaktlopers. Ik wilde wel graag weer aan de slag en ik zei , ik kan toch vragen ofhet alleen balie werk is en het betaald ook nog goed. Toen veranderde meneer en zei je kunt het vragen natuurlijk. Ik belde gelijk en kon de volgende ochtend komen voor een gesprek, er werd gevraagd naar mijn ervaring en wat ik nog meer kon. Soms waren ze voor de afdeling opmaken en massage ook iemand nodig als het druk was. Ik dacht even na, maar ik hoorde de vrouw die de sollicitatie deed gelijk zeggen onze voorkeur gaat wel uit naar iemand die dat kan of wil leren het zal niet zo vaak voor komen maar soms is het extreem druk en het betaald extra. Ik zei dat het prima was en zei dat ik wel ervaring had met massage (ik had maar niet verteld, dat het met wat kramp was tijdens het voetballen bij een van mijn medespelers, en mijn eigen man) ik zei dat mijn man het niet mocht weten, de vrouw lachte en zei dat, dat natuurlijk ook niet hoefde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *