Het liefje van mijn broer

September 24, 2020 by No Comments

Hee Leen, heb jij vanavond al plannen? Het was haar broer Wim die haar belde op haar GSM. Toen zij ontkennend antwoordde, vroeg hij haar of ze zijn liefje wilde gaan helpen behangen in het appartementje dat zij net hadden gehuurd. Binnen 10 dagen zouden zij trouwen, maar hun optrekje was nog lang niet in orde. Het toeval wilde dat het juist nu ontzettend druk was op de zaak waar hij werkte en hij dus alle dagen moest overwerken en hij zijn Mia niet kon helpen. Hij zou ook zijn vriend Gerrit kunnen vragen zei hij nog, maar die had al eens geprobeerd om Mia te versieren, dus hem vertrouwde hij niet echt. En jij bent toch lesbisch…daar komen dus zeker geen problemen van, voegde hij er nog veelbetekenend aan toe. Eerst sputterde Leen voor de vorm nog wat tegen, maar uiteindelijk stemde zij toe. De gedachte om een hele avond met Mia alleen te zijn gaf haar nu aan de telefoon al een warm gevoel. Ach die broer van haar, hij moest eens weten wat zijn zusje voelde voor Mia. Hoe dikwijls had ze niet staan glurn door de deur van haar broers kamer, als zijn lief een nachtje bij hem bleef slapen. Ze kon de fraaie vormen van Mia s lichaam zo voor de geest halen. Geen plekje van haar lichaam dat Leen gedurende de laatste 2 jaar niet had gezien. Hoe vaak had zij het niet kwaad gehad daar in de duisternis van de gang als ze hen zag stoeien op zijn bed. Hoe vaak had ze zichzelf niet moeten dwingen om niet de kamer binnen te stormen en om mee op het bed te duiken om Mia s lijfje te helpen verwennen? Vooral die ene keer dat zij schrijlings over haar broer had gezeten met haar gezicht naar de deur en in een wulpse galop zichzelf en Wim naar een duidelijk geweldig hoogtepunt had gewipt. Al die tijd zag ze Mia s mooie borstjes op en neer deinen. Oh wat had Leen graag haar handen en mond aangeboden om die zaligheden te verwennen, maar in plaats daarvan moest ze zich terugtrekken op haar kamer, en met het beeld van Wim s liefje voor ogen had zij dan maar zelf haar drijfnatte mutsje verwend. Ja, haar broer had zich een fantastisc vrouwtje uitgezocht. Geen wonder dat hij zuinig op haar wilde zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *