Cristina heeft een relatie met een Collega

February 24, 2020 by No Comments

Ik, Rob, kwam er per ongeluk achter dat mijn bijna ex vrouwtje, Cristina, een relatie had met een collega van hetzelfde beveiligingsbedrijf als waar zij ook werkte.
Ik zag per ongeluk dat zij vaak samen online waren op Whatsapp, daardoor ben ik beter gaan opletten op haar gedrag.
We zijn bezig met een scheiding en wonen al apart van elkaar.
Ik ging regelmatig bij haar in de straat posten en zag haar op een gegeven moment s morgens weer thuis komen van haar werk. En tien minuten later kwam er een mij onbekende donker getinte man aanlopen en belde aan. Cristina liet hem binnen en geen 5 minuten later gingen haar slaapkamer gordijnen dicht.
Ik stapte uit en liep snel naar de poort naast het huis en opende deze met mijn stiekem bijgemaakte sleutels.

ik maakte heel zachtjes de tuindeur open en sloop naar binnen. Ik liep zachtjes naar de trap en keek omhoog, ik zag dat de slaapkamerdeur op een kier stond.
Ik pakte mij telefoon en begon te filmen, terwijl ik omhoog sloop. Ik hoorde gehijg en gekreun uit haar slaapkamer komen.
Ik stond bijna boven op de trap en kon haar slaapkamer inkijken en zag de donker getinte man tussen haar gespreide benen liggen en haar hard neukte. Ik filmde nog steeds alles wat ik zag en hoorde haar allerlei geile taal uitslaan. Even later hoorde ik haar klaargekomen en zeggen dat zij hem wilde pijpen en klaar laten komen in haar mond.
Ik stapte iets terug zodat ik niet gezien zou worden als zij van positie veranderde.
Even later keek ik weer en zag de man op zijn rug liggen en Cristina zat op haar knieƫn tussen zijn benen. Zij pijpte hem fanatiek, ik zag dat hij behoorlijk geschapen was. Ik filmde dit alles, ik zag haar kont en nog openstaande kut en de zijkant van haar gezicht, zodat ik goed kon filmen hoe zij hem pijpte. Na een paar minuten hoorde ik hem klaarkomen en hij spoot haar mond vol. Het was blijkbaar veel, want zijn sperma droop uit haar mondhoeken. Ik had genoeg geflmd en sloop weer naar beneden, stapte de tuin in en sloot de deur weer af. Liep hierna naar de tuin poort en sloot deze ook weer af. Keek even snel omhoog of de gordijnen nog dicht waren, gelukkig was dat zodat ik snel naar mijn auto liep. Stapte in bleef nog even wachten en half uur later zag ik de man in de deuropening, Ik filmde dit ook weer, hij had natte haren. Ik zag Cristina achter hem in haar badjas staan, ook met natte haren.
Ze gaf hem een kus , waarna hij wegging.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *